Palvelut apteekeille

Asiakaskuntaamme kuuluvat kaikki Suomen apteekit, sairaala-apteekit ja lääkekeskukset. Logistiikkaverkkomme kattaa koko maan, ja korkeatasoiset laatujärjestelmämme takaavat, että jokainen valmiste kulkee koko logistiikkaketjun läpi muuttumattomana.

Erityislupavalmisteiden maahantuonti

Vuonna 2010 Oriola lanseerasi lääkkeitä ostaville asiakkailleen uuden palvelun, erityislupavalmisteiden maahantuonnin. Oriola etsii valmisteet ulkomailta, maahantuo ja toimittaa ne asiakkailleen tarpeen mukaan. Yhteistyökumppaneinamme ovat luotettavat eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset toimittajat. Tarkistamme aina, että toimittajillamme on asianmukaiset toimiluvat. Oriola varmistaa myös valmisteiden alkuperän ja oikeellisuuden toimittajien kanssa tehtävin laatusopimuksin.

Myynnin ja markkinoinnin tukipalvelut

Oriolan tuotevalikoima pitää sisällään Suomen johtavat hyvinvointituotteiden brändit. Terveystuotteista muun muassa Lysi Omega-3 valmisteet, Gefilus ravintolisät ja IronVital rautavalmisteet kuuluvat valikoimaamme. Kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman lisäksi Oriola tarjoaa apteekeille tehokkaat työkalut myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Oriolan koulutuspalvelut

Oriolan koulutukset tavoittavat vuosittain tuhansia apteekkilaisia. Ihonhoito ja haavanhoitokoulutustapahtumien lisäksi Oriola tarjoaa myös itseopiskeluun tarkoitettuja sähköisiä koulutuspalveluita.

Oriola Akatemia on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu virtuaalinen koulutuskeskus. Oriola Akatemia auttaa omaksumaan ja kertaamaan tietoja Suomen suosituimmista terveydenhoitotuotteista Oriola Akatemian tehtävät koostuvat haastavista mutta hauskoista tehtävistä. Oriola Akatemian rinnalla toimii myös apteekkien henkilökunnille tarkoitettu Avène Akatemia, joka perehdyttää opiskelijat ihonhoitoon.

http://www.aveneakatemia.fi/

http://www.oriolaakatemia.fi/

Sähköiset palvelut

OriolaPro on monipuolinen ja helppokäyttöinen työkalu jokapäiväiseen työskentelyyn. Apteekkilaisten käytössä on monipuolinen tuotehaku ja tiedotepalvelu. Palvelusta löytyvät myös tuotteiden reaaliaikaiset saatavuustiedot ja hinnat.

www.oriolapro.fi

 


Yhteystiedot

Lääkemyynti Espoo

Avoinna arkisin klo 8-17
Puhelin: +358 (0)10 429 555
Faksi: +358 (0)10 429 3031
Sähköposti: laakemyynti[at]oriola.fi
 

Lääkemyynti Oulu

Avoinna arkisin klo 8-17
Puhelin: 010 429 555
Faksi: 010 429 1220
Sähköposti: laakemyynti[at]oriola.fi
 

Erityislupavalmisteiden maahantuonti

Puhelin: +358 (0)10 429 2222
 

Erityislupahakemukset

Terhi Heiliö
Puhelin: +358 (0)40 660 1620
Faksi: +358 (0)10 429 3031
 

Hakemukset postitetaan osoitteeseen:

Terhi Heiliö

Oriola Oy

PL 8

02101 Espoo